Hej på er! I detta inlägg kan ni läsa testet på en ekologisk och naturlig sminkborttagning från märket Logona. Logona är ett företag som grundades år 1977 i staden Hannover i Tyskland. Företaget har en vision om att naturliga skönhetsprodukter gör en människa finare, både på utsida så väl som insida.

Miljön

Vi börjar med miljön. Alla produkter från Logona innehåller endast naturliga ämnen och naturidentiska ämnen. Logona är en av initiativtagarna till denna krävande och internationellt erkända NATRUE-standard, som trädde i kraft 2008. Det garanterar konsumenterna en hög grad av autentisk och certifierad naturlig kvalitet. Så du kan vara säker på att du bara hittar äkta, certifierade natur- och ekologiska kosmetika produkter från detta företag.

Certifieringsnivån på dessa produkter är väldigt hög. Ju högre andel naturliga ingredienser från kontrollerat ekologiskt jordbruk eller kontrollerad vildsamling, desto högre är certifieringsnivån. För naturlig kosmetika med organiskt innehåll är denna andel minst 70%, för organisk kosmetika minst 95%. Logona-produkter är representerade i alla certifieringsnivåer.💚 Alla produkter är även

Pris och volym

Produkten innehåller 125 ml och kostar hos https://naturkosmos.se/ 113 kr. Ett prisvärt köp! 😊

Utseende och förpackning

Produkten kommer ( som ni ser på bilden) i en kartong som matchar produktens utseende. Förpackningen är väldigt fin och still ren.

Funktion och resultat

Skonsam rengöring och skötsel
LOGONA – micellar water löser försiktigt upp smink och andra orenheter. Den tar hand om ögonområdet, ögonfransar och hudområden. Den effektiva formuleringen med organisk aloe vera och organisk mandelolja säkerställer optimal rengöring på kvällens smink. Borttagaren är också lämplig för kontaktlinsbärare.

Utan alkohol och parfym
De lugnande och närande organiska extrakten och oljorna skyddar det känsliga ögonområdet och tar samtidigt snabbt och noggrant bort sminkrester.

Användning: Applicera på en fuktad bomullsdyna, gnid försiktigt över ögonen från topp till botten och ta bort smink. Väldigt smidigt och det fungerar!

Omdömmen

Detta är en rengöring som jag definitivt kommer att fortsätta att använda mig utav i framtiden. Den fungerar verkligen som den ska och huden känns otroligt ren efter användning. Och dova doften av aloe-vera gör att man känner sig extra fräsch! Om vi går tillbaka till Logons version så kan jag säga att den verkligen stämmer överens. Man känner sig både fin på utsidan så väl som på insidan. Att veta att man gör någonting bra för både klimatet och djuren gör att man känner sig fin på insidan. 10 av 10 stjärnor!

Tack till er trogna läsare och till https://naturkosmos.se/ för att vi fått förtroendet att genomföra detta test. Testet är utfört på uppdrag av Ekendahls.💚