Hej på er! I veckan har vi testat en hand- och nagelcreme från Sante Naturkosmetik. I detta inlägg kan ni läsa testet på en ekologisk och naturlig hand- & nagelcreme från märket Sante Naturkosmetik. Sante är ett företag med nästan 40 års erfarenhet inom naturskönhetsmedel. Dem uppfyller höga standarder för en enkla naturskönhetsmedel och står för hållbara kvalitetsprodukter med naturliga ingredienser från ekologiskt jordbruk.

Miljö

Denna handkräm innehåller en mängd olika nyttiga vitaminer för huden. Bland annat bio-sheasmör som har en mjukgörande och skyddande effekt mot irritationer. Bio-sheasmör kan ses som motsatsen till silikon som oftast används i kosmetikaprodukter. Silikon har en mjukgörande effekt men kan även ge uppror till eksem och hudirritationer. Bio-sheasmör har samma egenskap som silikoner men är skonsammare mot huden. Handkrämen innehåller även Bio-Jojoba olja som är en underbar gyllengul olja med en halvfet, mild, helt unik och lite vaxaktig olja som gör huden sammetslen samt skyddar och binder fukt.

Pris och volym

Den här hand- och nagelcremen kostar 50 kr och innehåller 50 ml produkt. Det tycker vi är ett superbra pris för en produkt som har två funktioner! Krämen håller länge och är dryg så den tar inte slut på en gång, utan bara en liten klick räcker till att smörja in båda händerna. För att komma till krämen så kan du klicka här!

Utseende och förpackning

Produktens utseende är väldigt fint och fångar verkligen ens uppmärksamhet. Den har en tydlig text som visar vad det är för produkt och den har fina färger som gör så att ögat fastnar på den. Vi tycker att det inte bara är en fin produkt att kolla på utan att den även gör sig värd att visas upp. Att Naturkosmos har gjort en bra och intressant produkt är det ingen tvekan på!

Funktion och resultat

För att använda krämen så trycker du bara ut en klick på din hand och smörjer in händer och vid nagelband/naglar. Den är speciellt framtagen för torra och stressade händer och fungerar då för att återfukta på djupet. Det kan vi hålla med helt och hållet! När du smörjt in dina händer så känner du direkt att dina händer är återfuktade och har en superhärlig frisk doft.

Efter att ha testat den här produkten kan vi som säga att den varit räddaren i nöden nu när vi gått mot kallare tider. Vi har inte behövt oroa oss om att ha torra händer då den här hjälpt oss att hålla dem återfuktade. Vi är tacksam att ha hittat en produkt som fungerar så bra som denna!

Vi vill tacka Naturkosmos för att vi fått förtroendet att genomföra detta test. Testet är utfört på uppdrag av Naturkosmos.

Det har varit super roligt att testa denna produkt och vi är väldigt stolta och glada över att ha fått göra detta.
Glöm inte att kika in på https://naturkosmos.se/ för att läsa mer och beställa hem produkterna!