Hej på er! Denna vecka har vi fått skickat till oss en väldigt exklusiv Mulitkräm från företaget Dr Sannas som vi ska testa.

Dr Sannas är ett företag som brinner för att inspirera människor att leva ett holistiskt och hälsosamt liv. Deras produkter är alltid GMO-fri, 100% veganska och 100% Cruelty free.

Pris och volym

Denna Multikräm innehåller 100 ml och kostar hos Dr Sannas 249 kr. Ett mycket prisvärt köp med tanke på hur mycket produkt man får och hur fantastisk bra denna produkt är!

Miljö

Dr Sannas är väldigt noggrann när det gäller miljön. För det första så är alla produkter tillverkade i Sverige, vilket är ett stort plus. De ställer även höga krav på både leverantörer och andra samarbetspartners. Produkterna innehåller noggrant utvalda råvaror som ofta är närodlade med kvalité. Produkterna är 100% veganska och är inte testade på djur!

Med det är inte bara insidan som räknas, även vad produkten är paketerad i spelar stor roll för naturen. Alla förpackningar från Dr Sannas är gjorda av 100% återvunnen HDPE/PET plast och såklart kan man återvinna deras produkter igen. Att veta om att plasten är 100% återvunnen känns som en trygghet. Det är inte många företag som tänker på produktens förpackning utan fokuserar mer på innehållet. Dr Sanna känns som ett trovärdig och tryggt företag som man verkligen kan lita på. Man märker att dom tänker på allt, till och med på de minsta detaljerna.

Just denna multikräm innehåller bland annat olika fettsyror från ekologisk kokosolja, sheasmör, svartvinbär och svensk rapsolja.

Utseende och förpackning

Produktens utseende tycker vi är väldigt snyggt med sin lila färg och vita lock. Texten på krämen är tydlig och matchar bra in med locket då de båda är vita. Det känns därför väldigt stilrent då inte så mycket färger är med så att det skär sig. Eftersom Multikräm jobbar med att göra sina förpackningar av återvunnet plast så tycker vi att dom gjort ett bra jobb med att fortfarande producera en snygg produkt. Bra jobbat Dr Sannas!

Funktion och resultat

Dr Sannas multikräm med svartvinbärsolja är en mjukgörande kräm som skyddar torr och känslig hud. Krämen gör huden smidig samtidigt som den återfuktar och ger ett skydd mot uttorkning hela dagen. Krämen innehåller ett ämne utvidgad från baobab-träd som arbetar både med återfuktning och ska skydda huden mot yttre påfrestningar. Krämen innehåller höga halter av vitamin-E vilket har en lugnande effekt på huden. Krämen är parfymfri vilket är väldigt bra eftersom den då kan användas av fler. Eftersom att på vintern så blir många extra känsliga för dofter då luften på vintern är tunnare.

Amanda: Jag har testat denna kräm under ungefär en veckas tid och jag kan med handen på hjärtat säga detta är den bästa återfuktande krämen jag någonsin testat.😍 Under vinter blir min hud extremt torr och spricker/ flagnar, vilket inte är så trevligt. Jag har testat mängder med olika krämer som säger sig ska återfukta och mjukgöra huden under hela dagen, men efter ett tag försvunnit. Denna multikräm återfuktar och gör huden mjuk under hela dagen! Det låter kanske klyschigt med det ät sant. Man känner verkligen att den mjukgör huden på djupet.

Ellen: Under en vecka så testade jag denna kräm morgon och kväll och jag tycker verkligen om den! Krämen återfuktade mitt ansikte supersnabbt och min hud kände sig len och mjuk hela dagen! Jag har länge haft problem med torr hud i ansiktet och jag tyckte verkligen att den här krämen hjälpte mig lösa problemet. När jag skulle använda krämen så behövde jag bara lite produkt på fingrarna för att det skulle räcka till hela ansiktet, vilket bevisar att produkten kommer hålla länge. Jag kommer att fortsätta använda Multikräm och rekommenderar även er andra att testa den!

Omdöme

Sammanfattningsvis ger vi Dr Sannas 10 av 10 stjärnor. Vi tycker att företaget i sig är toppen. Deras vision om att inspirera och informera om ekologiska och klimatsmarta lösningar tycker vi är fantastiskt! Företag som tänker på miljön när de producerar sina produkter tycker vi är jätteviktigt och det har Dr Sannas lyckats med. Produkten i sig fungerade förvånansvärt bra, över all förväntan!. Den mjukgör verkligen huden på djupet, även nu under vintern då luften är så pass torr. Klicka gärna in på deras hemsida för att testa produkten du också!